Latest news:

2020 Australian Grand Prix Countdown

Days
Hours
Minutes
Seconds

Message Board Problems?
Discussion started by phatjack , 02 May, 2018 13:52
Message Board Problems?
phatjack 02 May, 2018 13:52
Coming in to the Message Board from the main page is not working for me. However if I go to the Haas Message Board and then select the Williams Board from the Pull Down Menu it does.

Am I alone in experiencing this problem?



"When you talk, you are repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new." - Dalai Lama



Edited 1 time(s). Last edit at 02/05/2018 13:53 by phatjack.

Re: Message Board Problems?
T-800 Model 101 02 May, 2018 13:56
I am not having that problem however in the last 12 hours on the Williams message board I have had black squares flashing up on the screen.

Re: Message Board Problems?
hemorrhage 02 May, 2018 14:05
I thought only williams car in trouble.

Re: Message Board Problems?
Andrew Hooper 03 May, 2018 05:59
I am having issues as well with the left hand menu missing. Trying to get Sportnetwork to fix it.

Re: Message Board Problems?
AlanJones 03 May, 2018 09:42
On the mobile view there is no issue. But I also miss the menu on the left.




http://oi60.tinypic.com/24eyh6f.jpg

Re: Message Board Problems?
phatjack 03 May, 2018 09:48
All is working again for myself.

Re: Message Board Problems?
Andrew Hooper 03 May, 2018 09:57
All sorted advised it was small technical glitch.


Sorry, only registered users may post in this forum.
We record all IP addresses on the Sportnetwork message boards which may be required by the authorities in case of defamatory or abusive comment. We seek to monitor the Message Boards at regular intervals. We do not associate Sportnetwork with any of the comments and do not take responsibility for any statements or opinions expressed on the Message Boards. If you have any cause for concern over any material posted here please let us know as soon as possible by e-mailing abuse@sportnetwork.net